Om mig

Om mig - Joanna Sörensen

Jag heter Joanna och bor i Kävlinge med mina två tonårssöner. Jag är en kvinna med stort driv och ett gott hjärta som vill mycket och väl. Jag sadlade om mitt i livet för att arbeta med det jag brinner för: möta människor och hjälpa dem att uppnå hälsa och välbefinnande i vardagen. Att jag skulle bryta upp mitt i livet och säga mig upp från en fast anställning sedan 15 år tillbaka, ensamstående dessutom, var inte en självklarhet. Jag ser det som att det var olika omständigheter som förde mig dit – som jag med facit i hand är tacksam över. Jag kände ett stort missnöje över den rådande arbetssituationen som till slut blev ohållbar och gjorde att jag var tvungen att ta mig därifrån. Jag förstår idag att missnöjet berodde på att arbetsplatsens värderingar inte stämde överens med mina. Jag ser ett stort värde i de mjuka bitarna och att värna om och ta ansvar för arbetsplatsens värdefullaste tillgång: personalen. Missnöje är positivt när man använder det som en drivkraft till att förändra en situationen som skapar frustration. Missnöje är som en  kompass som talar om när vi befinner oss på fel ställe i livet och det är dags för en förändring. På så sätt vågade jag ta steget att testa något nytt! 

Redo för nya utmaningar och kunskapstörstande gick jag en rad olika utbildningar för att kunna arbeta med mitt stora intresse: friskvård, välbefinnande och hälsa. Efter avslutade studier var det åter dags för ännu en omvälvande förändring: att bli egenföretagare. Något som jag aldrig haft som en dröm eller planerat men som, återigen, en rad olika omständigheter bidrog till. 

Jag värnar mycket om min egna fysiska och mentala hälsa och vill nu hjälpa andra att leva ett mer harmoniskt och hälsosamt liv – både på arbetet och på fritiden. Därför driver jag i mitt företag hälsofrämjande friskvård som bygger på det holistiska synsättet för att skapa helhetshälsa. Läs mer om vad jag har att erbjuda under Friskvårdstjänster 

Kom i kontakt med mig

Vill du veta mer eller boka någon av mina tjänster. Tveka inte att höra av dig till mig.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.