Yoga Basic

Yoga

Yoga är en form av fysisk och mental träning och är ett ypperligt komplement till övrig konditions- och styrketräning. I yoga tränas främst rörlighet och smidighet men även styrka och balans. Mental närvaro tränas också under stunden på yogamattan då vi stannar några andetag i positionerna vilket ger oss en chans att känna in kroppen och hur den känns. Kroppen får en chans att töja och stretcha musklerna mjukt och försiktigt och sinnet ges en chans att notera hur kroppen svarar på rörelserna.

Andningen är ett viktigt verktyg i yogan som hjälper oss att koppla ihop kropp och sinne – så att du kan vara närvarande och härvarande i din kropp. I positionerna hjälper de lugna, mjuka andetagen att syresätta musklerna. Sist, men absolut inte minst, är yogan en träningsform utan prestation eller jämförelse. Varken med någon annan eller sig själv. Det är helt och hållet dagsformen som bestämmer – och vi lyssnar på hur kroppen känns från gång till gång genom att vara närvarande i nuet.

Yoga Basic är en dynamisk yoga där vi går igenom grunderna och stärker kropp och sinne. Yogan görs till lugn musik och positionerna vävs samman till ett skönt flöde. Passar dig som är ny på mattan men även dig som yogat tidigare. Du erbjuds alltid alternativ så att du kan delta efter dina förutsättningar.

Alla klasserna avslutas med en avslappning.

Ta med dig är en yogamatta och en filt. Vi yogar barfota i mjuka kläder och ta gärna med lite varmare kläder att ta på under avslappningen.

Pris: 1050:- /12 tillfällen

120:-/ drop-in

 

Feedback från en nöjd deltagare:

“Yoga med Joanna Sörensen
Dessa pass är en fröjd och instruktören är väldigt duktig. Hon är klar och tydlig i kommunikationen med deltagarna då det gäller att förklara de olika momenten man ska göra under yogapasset. Superduper tillgång för er verksamhet!”

Kom i kontakt med mig

Vill du veta mer eller boka någon av mina tjänster. Tveka inte att höra av dig till mig.